Menu

Nieuws

Nieuws Index

Index

Algemeen nieuws Witteveen Projectinrichting

Aeris Muvmat maakt staand werken aangenaam!
Robin Witteveen / vrijdag 16 november 2018 / Categories: Ergonomie

Aeris Muvmat maakt staand werken aangenaam!

en brengt de natuurbeleving naar uw werkplek

Te veel zitten is slecht. Maar is dan veel staan goed? Ja en nee, omdat staan over het algemeen gezonder en actiever is dan zitten, maar langdurig staan is evenzo belastend en schadelijk als langdurig zitten.

Veel mensen met sta werkplekken ervaren lang staan als belastend en pijnlijk. Alleen al in Duitsland klagen rond de 10 miljoen van de 16,5 miljoen staande medewerkers over de belasting bij staand werken. En lang staan kan ernstige en negatieve gevolgen hebben voor de gezondheid: spanning, spataderen, spier spanning, doorbloeding en stofwisselingsstoringen, tussenwervel- en gewricht schade en chronische slechte houding.

Met de aeris muvmat maken wij het mogelijk dat u kunt genieten van de voordelen van staand werken. Onze actieve vloermatten werkt stimulerend, activerend, vitaliseren en verlichtend en is de perfecte metgezel bij een staande werkplek. Door de natuurlijke aard wordt het mogelijk gemaakt dat u lang, actief en vermoeidheidsvrij staand kunt werken.

De aeris muvmat brengt met het bosgrond effect niet alleen de natuur naar u in kantoor, maar vooral: beweging. Als gevolg van de bijzondere structuur worden uw spieren belast en ontlast: voor langer en vermoeidheidsvrij staan en meer kwaliteit van gezond werken op kantoor.

De Aeris Muvmat kunt u in onze showroom bezichtigen en uitproberen!
De prijs is Eur 125,- zonder hoes en Eur 142,- met hoes [excl btw]
Uit voorraad leverbaar!

 

 

Print
Rate this article:
No rating
334919