Menu

Nieuws

Nieuws Index

Index

Algemeen nieuws Witteveen Projectinrichting

Mukava Ergoreader - ergonomisch gebruik van tablet of mobiel
Robin Witteveen / donderdag 15 november 2018 / Categories: Ergonomie

Mukava Ergoreader - ergonomisch gebruik van tablet of mobiel

innovatie uit Finland

Mükava is een Scandinavisch geïnspireerd meubelstuk dat lezen en werken via elk mobiel device handsfree maakt. Mükava is ontworpen aan de hand van ergonomische principes, om de manier waarop u gebruik maakt van mobiele apparaten anders te beleven. ‘Mükava’ betekent comfort in het Fins en dat is ook wat Mükava biedt.

Voordelen Mükava-gebruik
Mükava zorgt ervoor dat tablet of laptopgebruik niet langer hoeft samen te gaan met een slechte lichaamshouding. Het is immers niet langer nodig om naar beneden te kijken naar het scherm en u hoeft het apparaat (of bijvoorbeeld boek) niet langer vast te houden. Zo kunt u op een ergonomisch verantwoorde manier te werk gaan en ook langer werken. Mükava producten zijn ontworpen om mensen te helpen hun mobiele apparaten, boeken en tijdschriftenergonomisch te gebruiken tijdens hun werk, op school, in de gezondheidszorg en thuis. Mükava is makkelijk in een comfortabele positie te draaien en op de juiste hoogte te zetten zowel voor staand als zittend gebruik. Bovendien is Mükava makkelijk te reinigen met water en zeep!

 

Nadelen van tabletgebruik
Het gebruik van tablets en mobiele apparaten is ontzettend populair. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat het veelvuldig gebruik van tablets en smartphones een slechte lichaamshouding geeft en nekwervels ongemerkt belast. De nekwervels vormen het bovenste gedeelte van de wervelkolom en zijn erg gevoelig voor een slechte lichaamshouding. Dit kan leiden tot een grote verscheidenheid aan klachten, die in veel gevallen een chronisch karakter krijgen als er geen doeltreffende maatregel genomen wordt.

 

De Mukava ergonomische leestafel kunt u in onze showroom bezichtigen!
De prijs is Eur 399,- excl btw

Print
Rate this article:
No rating
259878