Menu

Nieuws

Nieuws Index

Index

Algemeen nieuws Witteveen Projectinrichting

Wini Flow - de snelste zitsta-tafel ter wereld!
Robin Witteveen / vrijdag 28 december 2018 / Categories: Wini

Wini Flow - de snelste zitsta-tafel ter wereld!

Wini introduceert per dec 2018 de snelste en meest innovatieve elektrisch verstelbare zitsta-tafel ter wereld!

Duidelijke vormentaal en technische innovatie kenmerken het nieuwe tafelsysteem Wini FLOW. De WINI ontwerpafdeling ontwikkelde in samenwerking met ontwerper Uwe Sommerlade een zit-sta tafelsysteem dat niets te wensen over laat.
Onder het motto; “Smarter, Faster, Beautiful, Do It.” staan de gebruiker en de gebruiksvriendelijkheid centraal. De afgeronde zwarte kunststof hoek is een intuïtief bedieningspaneel. Het slimme bedieningselement vloeit door zijn ontwerp optisch over in het tafelblad en nodigt door zijn eenvoudige uitstraling uit tot veelvuldig gebruik. Doel van deze afgeslankte en lichte bediening is de toename van gebruiksvriendelijkheid. Het concept van het activiteit bevorderende tafelsysteem overtuigde ook de jury van de Active Office Awards 2018.

Een ander bijzonder aspect van de Wini FLOW is het lift-kabelkanaal. Hiermee wordt een simpel en overzichtelijk kabelmanagement gegarandeerd. Het nieuwe Lift-Kabelkanaal wordt synchroon met het verschuifbare blad opgetild.

Als belangrijkste highlight schittert Wini FLOW met een snelverstelling (HV+), daarmee wordt wisselen tussen sta en zitpositie (65cm tot 125cm) twee keer zo snel als bij conventionele tafels [76 mm/sec ipv 38 mm/sec]. De hoogteverstelling beschikt over een Soft- Start- / Stop mechanisme en een geïntegreerde weerstandserkenning (PIEZO™) en onderscheidt zich door een zeer gering stroomverbruik (0,1 Watt) zodat een laag geluidsniveau ontstaat. 

Met een eenvoudig organisch vormenspel blinkt het hoogt verstelbare tafelsysteem ook uit in design. Als klassieke T-poot, huiselijke A-poot met massief houten poten of met een wang - waarin ook de elektrificering verwerkt kan worden - past Wini FLOW zich aan de moderne werkomgeving aan. Hiervoor is het tafelprogramma dan ook onderscheiden met de AIT Office Innovatieprijs. 

Wini FLOW scoort ook bij individualisering. Zoals alle producten van Wini wordt ook de Wini FLOW zelf ontwikkeld waardoor ontelbare aanpassingsopties kunnen worden doorgevoerd. 

 

Belangrijkste feiten over WINEA FLOW.

  1. WINEA FLOW is de snelste motortafel ter wereld! Van zitten tot staan in 7 seconden of 15 seconden.
  2. Een bijzondere en unieke besturing geïntegreerd in het blad.
  3. Modern design met geronde hoeken.
  4. Drie pootstelvarianten: A-poot, T-poot of wangen
  5. Gebruiksvriendelijk, ook in montage! 35% lichter in gewicht en slechts 1 montage handeling.
 

De Wini Flow is per 2 jan 2019 in onze showroom te bezichtigen!

Print
Rate this article:
No rating
851290